Sfaturi in Coafor si Frizerie

Camelia, femeie la 40 ani se re La apuca de coafor

  • 2023-04-08
Camelia, femeie la 40 ani se re La apuca de coafor

Camelia, o femeie în vârstă de 40 de ani și mamă a unui copil, a renunțat la pasiunea ei de a deveni hairstylistă în urmă cu mulți ani din cauza responsabilităților familiale și a lipsei de timp. Cu toate acestea, visul ei de a lucra cu părul nu a dispărut complet, iar sentimentul de nemulțumire cu privire la situația ei actuală a început să crească.

Camelia a simțit durerea cauzată de renunțarea la visul ei și a devenit din ce în ce mai frustrată de rutina ei zilnică. Acest sentiment a creat o problemă în viața ei și a început să afecteze relațiile cu cei dragi.

Aflată în căutarea unei soluții, Camelia a dat peste cursul online de coafor și frizerie. A fost atrasă de posibilitatea de a învăța la propriul ritm și de promisiunea de a deveni hairstylistă profesionistă. În cele din urmă, Camelia a decis să-și încerce norocul și să se înscrie la curs.

Cu fiecare modul parcurs, pasiunea ei pentru hairstyling s-a reaprins și a început să se simtă din ce în ce mai împlinită. Ea a învățat tehnici noi și moderne de coafat, tunsori pentru femei, extensii de păr, vopsitul părului și coafurile speciale. De asemenea, modulul de business i-a oferit informații valoroase despre cum să-și administreze propriul salon și să atragă mai mulți clienți.

După absolvirea cursului și obținerea diplomei simbolice, Camelia și-a înființat propriul salon de coafură, unde a avut un succes imediat. A reușit să-și mențină un echilibru între viața personală și cea profesională și să se bucure din nou de pasiunea ei pentru hairstyling. Acum, Camelia este fericită și mulțumită de decizia ei de a se înscrie la cursul online de coafor și frizerie și de a-și urma visul

Transformă-ți pasiunea în carieră. -70%

Reducere -70%
  • shape
  • shape
  • shape
  • shape