Cozile: super cool!

Cozile: super cool!

Cozile: super cool!

Irezistibile in toate formele: cozi indiene fermecatoare sau sculpturi sofisticate, de la cea mai simpla la cea mai elaborata, coada iti permite sa devii ireprosabila dintr-o miscare a mainii…

 

COZI… NATURAL FEMININE

 

1. PE SPATE… cozi clasice revizuite, purtate pe ceafa sau pana la brau, in functie de lungimea parului… adaugand, eventual, prelungiri cu ajutorul extensiilor! Aducem parul bine intins, din spate spre varful capului, sau il separam printr-o carare la mijloc, mereu pornind din varf. In loc sa-l impartim in trei suvite de la inceput, pornim impartind parul doar in doua si trecand o suvita peste cealalta, inainte de a-l imparti in trei suvite, pe care apoi le impletim in alternanta, foarte strans si incheiem cu un elastic, lasand 2-3 cm liberi. Panglici elastice, snururi, clame… optiunile sunt nelimitate.

1. bis… JOC DUBLU, aceeasi tehnica, dar separand parul printr-o carare la mijloc, bine desenata, si pornind cozile de cat mai sus, deasupra urechii

  

2. ASPECT AFRICAN 
Incepand din frunte si mergand catre spate, multiplicam mini-coditele (cu un ajutor este mult mai usor!). Odata terminate, le fixam in cerc in jurul capului, cu agrafe albe.

3. ELENA DIN TROIA 
O frumusete statuara, printr-un amestec savant de impletituri si de suvite imprastiate sexy. Parul adus in spate se prinde cu o clama fina, apoi luam cateva suvite pe care le impletim dupa modelul african, inainte de a le prinde in 8, nu prea strans, cu ajutorul agrafelor, si le amestecam, intr-o dezordine studiata, cu suvitele ramase libere.

 

SFATUL STILISTULUI BRUNO SILVANI

  • folositi elastice transparente, care se vor potrivi pentru toate culorile de par
  • „lubrifiati” elasticele (ungandu-le cu crema de plaja, de exemplu) pentru a nu strange prea tare parul si pentru a fi usor de scos, fara a rupe sau smulge firele.