Curs Online de coafor si frizerie - Pentru incepatori

Curs Online de Coafură și Frizerie - Învață toate secretele din salon

  • 2022-12-27
Curs Online de Coafură și Frizerie - Învață toate secretele din salon

Curs Online de Coafură și Frizerie

Dacă dorești să înveți toate secretele din salon de coafură și frizerie, atunci acest curs online este perfect pentru tine! Structurat special pentru începători, acest curs te va ajuta să înveți tot ce trebuie să știi despre coafură și frizerie, fără a fi nevoit să te deplasezi la un salon.

Modulul 1: Coafatul părului

În primul modul al cursului, vei învăța totul despre coafatul părului, de la tehnicile de bază până la coafuri sofisticate. Vei învăța cum să îți aranjezi părul în diferite stiluri și cum să îl îngrijești pentru a obține rezultate perfecte.

Modulul 2: Tunsoarea femeilor + Frizerie

Aici iti explicam toate tehnicile de tuns, cum sa incepi o tunsoare si care sunt pasii de urmat si cum sa termini o tunsoare in mod corect. Te luam de la zero si pas cu pas urmaresti cum trebuie sa faci. De aici mai ramane doar sa aplici informatia de la noi.

Modulul 3: Coafuri speciale și cocuri de ocazie

În al treilea modul, vei învăța cum să creezi coafuri speciale și cocuri de ocazie pentru diferite evenimente, de la nunti la baluri de absolvire. Vei învăța cum să folosești diferite tehnici și instrumente pentru a obține coafuri sofisticate și elegante.

Modulul 4: Vopsit/Colorimetrie

Modulul 4 îți va arăta totul despre vopsitul părului și colorimetrie. Vei învăța cum să alegi culorile potrivite pentru diferite tipuri de păr și cum să le aplici pentru a obține rezultatele dorite. De asemenea, vei învăța cum să îngrijești părul după vopsire și cum să îl menții sănătos și strălucitor.

Modulul 5: Extensii de păr

Modulul 5 se concentrează pe extensiile de păr și cum să le aplici pentru a obține diferite stiluri și lungimi. Vei învăța diferite tehnici de aplicare a extensiilor și cum să le îngrijești pentru a le face să dureze cât mai mult.

Modulul 6: Sfaturi în business

În ultimul modul al cursului, vei învăța totul despre cum să îți deschizi propriul salon de coafură sau frizerie și cum să îți menții clienții fideli. Vei învăța sfaturi esențiale pentru a-ți gestiona afacerea și a o face să crească și să prosper.

Cu peste 2000 de minute de conținut video și acces pe viață, acest curs online de coafură și frizerie este o investiție pe termen lung care te va ajuta să îți îndeplinesti cel mai mare vis al tau, pasiunea ta sa devina realitate si sa faci bani din ea.

Transformă-ți pasiunea în carieră. -70%

Reducere -70%
  • shape
  • shape
  • shape
  • shape