Ma plac si cu parul scurt!

Ma plac si cu parul scurt!

Ma plac si cu parul scurt!

Pe cine avantajeaza parul scurt? Recapitularea tuturor argumentelor la care va ganditi inainte de a face acest pas…

STUDIEREA PARULUI SCURT… Ideal pentru a pune in valoare ovalul fetei sau linia cefei, pentru a sublinia privireasi a afirma personalitatea, adesea cu o latura jucausa, parul scurt are si avantajul de a fi usor de aranjat si intretinut… cu conditia de a porni de la o baza buna: o tunsoare impecabila.

Iar pentru asta, este de neinlocuit stilistul in care aveti incredere. El va stie gusturile si va putea gasi un stil in armonie cu identitatea voastra, dar stie si modul in care parul vostru va reactiona, cum se va aseza natural la locul lui, inclusiv cand va intoarceti acasa!

SFATUL STILISTULUI MADELEINE COFANO:
E BINE SA TRECEM DIRECT DE LA LUNG LA SCURT?

Contra:
Trebuie multasiguranta de sine: va avea urmari asupra moralului, a siluetei si a modului in care va purtati si va imbracati!

Pentru:
Da, daca va doriti cu adevarat, trebuie sa riscati! Daca nu, exista riscul de a va trezi cu o lungime nedorita, pe care s-o regretati.

Dar, dar…
Alte optiuni pentru persoanele mai ezitante: incepeti printr-o schimbare de culoare sau de volum.

 

CU SIGURANTA SCURT
Daca aveti un craniu bine rotunjit, va puteti permite orice tunsoare, bineinteles usor filata. Daca este putin plat, va fi nevoie sa compensati in volum si, daca parul este rar, este preferabil sa pastrati putin din lungime. Un gat fin va fi usor de scos in evidenta, dar daca este putin mai gros ar fi bine sa-l imbracati cu suvite care-i vor subtia linia. Umerii lati vor parea si mai lati: evitati in acest caz ceafa tunsa drept. Daca aveti o silueta mai mare in jos decat in sus, este bine sa evitati alegerea unei tunsori „cap mic” si sa optati pentru o forma mai patrata.

Trebuie eliberate bine urechile? Este mijlocul cel mai eficient de a va pune in lumina fata!

Pentru parul rar, o filare deasupra urechilor va da impresia de volum, iar pentru parul des este mai potrivita o tunsoare dreapta, din foarfeca.