Sfaturi in Coafor si Frizerie

Mereu a avut o pasiune pentru coafor da nu si-a permis...

  • 2023-04-08
Mereu a avut o pasiune pentru coafor da nu si-a permis...

Ana, o femeie în vârstă de 35 de ani și mamă a doi copii minunați, a avut întotdeauna o pasiune pentru hairstyling, dar nu și-a putut permite să meargă la o școală specializată pentru a-și dezvolta abilitățile. Lucrând ca asistentă administrativă, ea simțea că viața ei este monotonă și lipsită de satisfacție, iar visul ei de a deveni coafeză părea să se îndepărteze pe zi ce trece.

Ana a fost captată într-o zi de o reclamă pe Facebook despre un curs online de coafor și frizerie. Ea a fost atrasă de promisiunea unei pregătiri profesionale și accesului pe viață la materialele video. Nervos și entuziasmată în același timp, Ana a decis să investească în curs și să își urmeze visul.

Interesul ei a crescut rapid în timp ce parcurgea cursul și învăța diferitele tehnici de hairstyling, cum ar fi coafatul părului, tunsorile pentru femei, extensiile de păr, vopsitul părului și coafurile speciale. Cu ajutorul modulului de business, Ana a învățat și cum să-și administreze propriul salon și să atragă mai mulți clienți.

După ce a primit diploma de participare, Ana și-a dat demisia de la locul ei de muncă și și-a deschis propriul salon de coafură. Acum, ea se bucură de o carieră împlinitoare și de venituri mai mari, și se simte recunoscătoare că a avut curajul să își urmeze visul.

Transformă-ți pasiunea în carieră. -70%

Reducere -70%
  • shape
  • shape
  • shape
  • shape