Mic curs de mare profesionist

Mic curs de mare profesionist

Mic curs de mare profesionist

Incredibila dexteritate a unui maestru al foarfecii, intr-o demonstratie stralucitoare pe tema tunsorii scurte , mereu la moda.

SCURT, INTOTDEAUNA! Faimoasa tehnica Maniatis de a tunde pe uscat are meritul de a localiza vartejurile naturale, pentru a le gestiona mai bine (vizualizand efectul) asigurand, in acelasi timp, un volum dragut si o crestere gratioasa… pe termen lung!

  1. JOCUL CULORILOR – pe o suprafata atat de mica, este permis aproape orice. Fie se reintareste culoarea naturala, fie se accentueaza… contrastele!
  2. FINISAREA LINIEI, cu ajutorul foarfecelor de ceramica, pentru a transforma eventualele mici defecte de implantare intr-un atu estetic.
  3. FILARE SAVANTA: pentru ca „scurt” sa nu devina sinonim cu „duritate”, trebuie sa stii sa te joci cu volumul si sa pui finete in linii.
  4. VARTEJURILEeste obligatoriu sa stii sa le lucrezi pentru a perfectiona designul. „Ele dau viata unei tunsori, daca stii sa le lucrezi bine.”
  5. REZULTATUL MAGNIFIC, ultra feminin si care pune in valoare privirea… prin excelenta, e tunsoarea cea mai usor de intretinut.

 

SFATUL LUI JEAN-MARC MANIATIS
Tunsoarea baieteasca face minuni asupra fetelor fine, dar aspectul ei androgin se acomodeaza foarte bine si cu contrastul unei feminitati mai subliniate.