Taiati din scurt ideile precon

Taiati din scurt ideile precon

Taiati din scurt ideile precon

Cum sa descalcesti realul de fals? Scurta trecere in revista a metodelor bune (sau rele!) prin care se poate salva parul de erorile tineretii…

 

AVETI CHEF SA VA SCHIMBATI ASPECTUL…
asta nu se face prin simpla taiere a parului! Mergeti sa stati de vorba cu stilistul vostru, care va fi cel mai in masura sa va lamureasca, in functie de forma fetei dar si de silueta, de natura parului si de modul vostru de viata. Si puneti-va intrebarile potrivite asupra motivatiei.

RESPECTAREA NATURII PARULUI
Uitati visul de a avea orice tunsoare va trece prin cap. O coafura-delir pentru o seara mai merge; dar in cotidian, nici nu poate fi vorba de a purta o tunsoare neadaptata naturii parului dumneavoastra.

SCHIMBAREA TUNSORII = SCHIMBAREA CULORII?
Doua axe inseparabile formeaza, cu siguranta, un intreg! O culoare studiata, care sa lumineze fata, va cere o noua tunsoare, pentru a sublinia formele, volumul si miscarile.

TUNDEREA FRECVENTA INGROASA FIRUL…
Bineinteles ca nu; este excelenta pentru a inlatura varfurile (mai ales daca sunt despicate), dar tipul firelor de par – inclusiv grosimea lor – este, sa ne amintim, programat genetic.

 

SA SCURTAM CU INCA UN CENTIMENTRU LA FIECARE ANIVERSARE?
Gata cu legenda care spunea ca parul scurt este obligatoriu cand imbatranim. Cei mai mari stilisti sustin sus si tare: singura tendinta care conteaza este dorinta voastra!

 

SFATUL LUI JEAN-MARC MANIATIS:

Sub pretextul dorintei de a intineri, ajungeti sa va credeti obligate sa va tundeti… si riscati sa pareti cu zece ani mai in varsta! Nu exista reguli fixe. Programele pe computer, care va permit sa va vizualizati cu o multime de tunsori, nu tin cont de implantarea parului si nici de forma craniului: este la fel ca atunci cand incercati mai multe peruci… Cea mai sigura ramane, deocamdata, metoda simularii viitoarei tunsori, cu pense, la stilistul vostru!